Kategorier
Utflukt

Utflukt 2. nov

Vi drar ut til atelieet på Isebakke(Isebakkeveien 162) og starter der 18:30.
Vel møtt!

Kategorier
Utflukt

Utflukt

Det er torsdag 5 oktober i dag og da skal vi ha utflukt. Vi møtes ved Skofabrikken 18:00 og tar det derifra. Greit å ha med litt varme klær siden det er mulig at vi blir ute. Som vanlig blir det servert varme innbakte pølser. Vel møtt!

Kategorier
Utflukt

Utflukt

Onsdag er det utflukt.

Da passer det kanskje nå å ta bilder av biler på Fisketorget, da neste måneds tema er Amcar. Greit å ta slike bilder før det blir for sent og mørkt. Vi møtes på Fisketorget 18:00.

Vel møtt!

Kategorier
Klubbkveld Utflukt

Sommeravslutning 10 juni 2023

Hei.
Årets avslutning blir en kombinert foto- og utfluktstur.
Siden det er Haldendagen så kan vi samles i byen til 11:00 for å bruke et par timer på foto før turen går ut til Dusa hvor vi skal spise. Her er det selvfølgelig også mange fotomotiv om man skulle ønske det.
Vi møtes på Fisketorget kl. 11:00 og så tar vi resten der ifra.
Håper at så mange som mulig kan være med noen timer denne dagen.

Kategorier
Utflukt

Utflukt til Fagerholt

Utflukt på mandag 4. mai
Vi drar til Fagerholt og litt innover i skogen på noen små veier. Øivind Bigum har avtalt med grunneier i dag og det er bare å komme. Parkering til biler var heller ikke noe problem. Mange fine motiv i et gammelt steinbrudd der inne.Vi samles på parkeringsplassen ved Idd kirke kl. 18:00-18:15 og kjører samlet videre derifra. Vi håper på bra vær. Skulle det bli altfor dårlig må vi kanskje avlyse, men vi tar ingen sorger på forskudd!

Kategorier
Utflukt

Vellykket utflukt

Mandag 20. april tok vi sjansen på å møtes i festningen for å gå en tur. Her var det ikke noe problem å holde avstand til hverandre og vi gikk i små grupper rundt i det store fine festningsanlegget vårt. Mandag 4. mai er det i følge programmet vårt vanlig utfluktskveld og den kommer vi også til å bruke. Denne kvelden blir det muligens en tur opp langs Iddefjorden for å besøke ett av de mange stenbruddene som finnes der. Videre informasjon kommer i løpet av denne helgen.