Kategorier
Uncategorized

Klubbkveld mandag 25 april 2022

Husk klubbkvelden kommende mandag 25 april. Vi starter 18:30 på Porsnes. Kveldens bildekonkurranse har motiv «Det spirer og gror». Slik det gror ute nå så burde det være gode muligheter i helgen til å få bilder i samsvar med temaet hvis du ikke allerede har funnet et. Husk at bildet ikke skal være eldre enn 12mnd.
Vel møtt på mandag!

Kategorier
Uncategorized

Utflukten mandag 4. april

Mandagens utflukt kl 18:00
Det er meldt stygt vær i morgen, men vi ser an hvordan det blir.
Temaet for neste møte er «det spirer og gror» og da går vi denne gangen en tur til Rødsparken og inn i Remmendalen. Der burde det være mulighet for å få bilder til det temaet. For de som ikke vil møte på Porsnes kan man kjøre rett til Rød Herregård. Skulle det bli veldig dårlig i morgen så skal jeg se om vi kan finne på noe annet, men vi satser på at været holder seg.

Kategorier
Uncategorized

Utflukt mandag 4. april.

Kommende mandag 4. april satser vi på en utflukt igjen. Vanligvis har vi startet 18:00 fra Porsnes VGS, men jeg lurer på om det er mulig å starte enda en halvtime tidligere – 17:30? Da får vi utnyttet lyset enda bedre.
Jeg vil gjerne ha tilbakemeldinger om hvilket klokkeslett som passer best: 17:30 eller 18:00. Møtetiden på mandag vil da bli bestemt på grunnlag av tilbakemeldinger fra dere. Følg med på siden her eller på vår hjemmeside(haldenkameraklubb.net) så kommer tidspunktet for samling.
Ha en fin helg!