Fotokveld med Arne Nævra

posted in: Uncategorized | 0

Pressemelding:
NATURFOTO OG FILMKVELD MED ARNE NÆVRA

Store og små dyr vil sprade over den store skjermen i Auditoriet på Porsnes videregående skole i Halden – når den kjente naturfotografen og naturfilmprodusenten Arne Nævra kommer på besøk mandag 28. januar.
Kåseriet er delt i to avdelinger. Gjennom filmkåseri med levende bilder kan vi i første avdeling ta del i noen av Nævras høydepunkter etter flere tiår bak kameraet. Mange vil huske de utrolige nærmøtene med store rovdyr, kjempeelger og andre ville skapninger i slående naturkulisser fra de utallige naturprogrammene for NRK.
Her får du en personlig og muntlig framstilling også av historiene bak TV-seriene som de siste Norske Naturperler, Norges Villmarker og Skoggangsmann – som alle har en kvalitet som puster selveste BBC i nakken.
I andre avdeling får alle fotointeresserte tips om hvordan Nævra tenker når han skal ta et stillbilde av natur eller dyreliv.
Benytt denne sjeldne anledningen til å treffe en av Nordens mest profilerte naturfilmskapere kjent for sin personlige og fargerike fortellerstil. Nå har han attpå til forlatt bjørneskogen og inn på Løvebakken, siden han er valgt inn som stortingsrepresentant i høst fra Buskerud SV. Kanskje vil han komme med noen betraktninger ved det å bytte kamuflasjedress med blådress også?
Møtet arrangeres av Halden kameraklubb.
Inngangspenger kr. 100,- og da er også en enkel bevertning inkludert.