Info til våre medlemmer og andre interesserte

posted in: Uncategorized | 0

Hei alle medlemmer og venner av Halden Kameraklubb.
Som dere vet blir det ingen flere faste møter i år og vi ser helt an når vi starter opp igjen på nyåret.Etter en prat med styret har vi kommet frem til følgende forslag:En lørdag/søndag (eller to) nå frem til nyttår så kan vi møtes til en felles utflukt på dagen når det enda er lyst. Da har vi god kontroll på at vi kan holde avstand og forholde oss til regler som måtte finnes på det tidspunktet.
Vi har kommende helg 31. nov/1. des. som en mulighet eller helgen deretter.Jeg kunne tenke meg at vi møtes utenfor Porsnes på vanlig sted kl. 13:00 enten lørdag eller søndag. Hvilken dag passer det for flest av dere?

Det neste som planlegges er en fotoutstilling.Vi skal lete etter egnede lokaler for en utstilling(forslag mottas med takk) og tenkte at klubben kunne holde en slik utstilling på forsommeren 2021. Det blir da en utstilling i hovedsak med papirbilder, men jeg tenker meg også muligheten for at en TV/monitor kunne vise et bildespill fra klubbens medlemmer. Dette er noe dere kan begynne å jobbe med allerede nå. Motivet skal være fullstendig fritt så det er bare å plukke bilder dere selv er fornøyd med. Når det gjelder papirbilder regner vi med at det bør være maks 3 pr. medlem og for en digital bildefremvisning setter vi grensen til 5 pr. medlem.Vi håper dette er noe dere kan begynne å tenke på og finne frem bilder til.