Godt Nytt År

posted in: Uncategorized | 0

Jeg ønsker herved alle medlemmer og venner av Halden Kameraklubb et Godt Nytt År.
Som alle vet så har inneværende år ikke blitt som ønsket for noen og det har vært viktig med sosial distanse til andre mennesker. Dette har medført mange problem, men vi håper nå når vaksinen er ankommet at hverdagen langsomt vil returnere til noe som ligner det vi hadde tidligere. At dette kan ta tid er det ingen som blir overrasket over tror jeg.
Slik prognosene nå ligger an blir det nok ingen faste møter på oss det kommende kvartal, kanskje ikke før etter neste sommer. Her får vi ta det som det kommer.
Et par ganger i høst hadde vi utflukter og det var vellykket. Klubben skal prøve å få til enkelte slike utendørssamlinger nå i vinter og så får vi se hva som skjer og hva som blir myndighetenes anbefalinger.

Håper dere alle får en fin nyttårshelg til tross for restriksjonene.