Vi starter opp igjen

posted in: Uncategorized | 0

Endelig har det blitt mulig å samles til møter i klubben igjen. Vi starter opp med ny frisk fra januar 2022 med årsmøte og valg, men allerede nå i høst er vi igang.

Mandag 25. oktober er det som vanlig møte på Porsnes VGS og for alle som ikke er kjent med hvor vi holder til så er det i rommet rett over inngangen ved parkeringsplassen nedenfor skolen mot elva. Mandag 25. oktober møtes vi der kl. 18:30.
De siste møtene nå i år vil ikke inneholde konkurranse om månedens bilde, men alle som vil tar med seg bilder fra de to siste åra så vi kan ha en hyggelig fotoprat og se på hva vi har gjort i denne stengte perioden.

Som vanlig pleier vi å ha utflukter 14 dager forskjøvet fra kveldsmøtene og mandag 11. oktober møtes vi ved skolen for å ta en kveldstur med kamera.