Bli Medlem

Fotointeressert?

Da er kanskje Halden Kameraklubb noe for deg.

Medlemskap i Halden Kameraklubb gir deg en enestående sjanse til utvikling og læring. Dette skyldes blant annet dyktige og inspirerende foredragsholdere og aktiviteter som kurs, konkurranser og ikke minst et godt og sosialt miljø!

Vi har medlemsmøter en gang i måneden på Porsnes videregående skole klokken 18:30 og i tillegg har vi digitalkvelder, kurs, foredrag og fototurer.

Hos oss vil du treffe andre amatørfotografer for å se bilder og vise egne bilder. Vi deler erfaringer i et uformelt miljø for å kunne forbedre oss som fotografer.

Vi er en fotoklubb for alle uansett bakgrunn, alder, kompetanse, ferdigheter og utstyr. Hos oss spiller nivået du befinner deg på ingen rolle, her er du hjertelig velkommen!

På møtene viser noen medlemmer fram egne bilder eller vi har besøk av noen som viser bilder og holder foredrag. Vi har en intern konkurranse på hvert medlemsmøte hvor alle medlemmer kan delta med 1 bilde som vi stemmer på og kårer en vinner i løpet av kvelden. (Se regler under fanen “månedens bilde”).

Klubben arrangerer også to konkurranser i året og utstillinger.

Du trenger selvfølgelig ikke melde deg inn for å være med på et møte eller to for å se om dette er noe for deg. Vi ser frem til å treffe deg, og håper at du vil trives hos oss!

På møtene serveres det kaffe og kaker og i pausen selger vi lodd.

Kontingent:

Voksne: 500.-
Pensjonister og studenter: 300.-
Kontigenten betales inn på kontonummer: 1030.07.56064