Kategorier
Uncategorized

Sommeravslutning

Torsdag 6. juni er det sommeravslutning for klubben. Vi møtes på Kornsjøbukta leirsted som ligger på svensk side av grensen på Kornsjø. Vi samles der fra kl. 18:00. Skulle noen ha behov for å sitte på fra byen så gi beskjed til Jens-Chr. på 91860441.
Kveldens bildetema er Kyst. Husk også at det nærmer seg innlevering for vårkonkurransen med temaene: Metall og Bølger. Frist for dette er 15. juni:-)
Hvor ligger Kornsjøbukta? Kjør over grensa ved Kornsjø og videre mot Sverige. Du passerer to kiosker, én på hver side av veien ved grensa. Kjør opp bakketoppen foran deg (70-sone) og rett over toppen tar du inn til venstre på en liten sandvei som går tilbake mot grensa. Du ser et skilt på høyre side av veien hvor det står Kornsjøbukta. Du kjører da rett inn på tunet og finner oss der.

Normal kjøretid fra Halden er ca. 35 minutter
Vel møtt!